Print Friendly, PDF & Email

Squashen

Squash is een intensieve en uitdagende sport waarbij je je helemaal kan geven. Het is een van de snelste van alle racketsporten, een echte intervalsport.

Tactisch inzicht, techniek en een goede conditie maken allemaal onderdeel uit van het spel. Je kan al je energie kwijt in een potje squash.

Daarnaast is het een sport voor alle leeftijden; iedereen kan zijn eigen tempo bepalen.

Klik op de foto voor een virtuele impressie van  het squashgedeelte
Klik op de foto voor een virtuele impressie van het squashgedeelte

Squashcompetities

Binnenloopavond

Vrijdagavond is de binnenloopavond. U speelt tegen willekeurige tegenstanders. De speler met de meeste punten is winnaar van die avond. Aan het einde van het seizoen wordt er ook een klassement opgemaakt. Als u een avond niet kunt, hindert niet. De volgende keer speelt u gewoon weer mee.

squashbal

LPC

Op maandag­avond kunt U meedoen aan de squashcompetitie. Deze Ladder Poule Competitie (LPC) is voor elk niveau, van beginners tot gevorderden. Het is een mix van competitie en gezelligheid. Aan het eind van het seizoen is er een promotie/degradatie regeling.

Jeugdsquash

Wil je kennismaken met deze leuke sport? Dit kan al vanaf een leeftijd van ca. 7 jaar. Vanaf september beginnen we weer en wordt er gestart met diverse jeugdsquash trainingen.

Meer weten? Neem dan contact op via e-mail info@destolpsneek.nl of telefoon 0515-424 044.Samen met andere jeugdspelers krijg les je van een professionele trainer die je alles leert over het squashen. Of je nu een beginnende speler bent of al bekend met het spelletje, de training is voor elk niveau.

Om te beginnen met squash heb je alleen sportkleding en zaalschoenen nodig, de rackets en balletjes hebben wij. Als je lid bent van het jeugdsquash, kan je ook voor een voordelig tarief komen oefenen met je vader of moeder.

Jeugdsquash
onderlijn