Print Friendly, PDF & Email

Squashen

Squash is een intensieve en uitdagende sport waarbij je je helemaal kan geven. Het is een van de snelste van alle racketsporten, een echte intervalsport.

Tactisch inzicht, techniek en een goede conditie maken allemaal onderdeel uit van het spel. Je kan al je energie kwijt in een potje squash.

Daarnaast is het een sport voor alle leeftijden; iedereen kan zijn eigen tempo bepalen.

Klik op de foto voor een virtuele impressie van de squash
Klik op de foto voor een virtuele impressie van de squash

Squashcompetities

Binnenloopavond

Vrijdagavond is de binnenloopavond. U speelt tegen willekeurige tegenstanders. De speler met de meeste punten is winnaar van die avond. Aan het einde van het seizoen wordt er ook een klassement opgemaakt. Als u een avond niet kunt, hindert niet. De volgende keer speelt u gewoon weer mee.

squashbal

LPC

Je kunt ook meedoen aan de squashcompetitie. Deze Ladder Poule Competitie (LPC) is voor elk niveau, van beginners tot gevorderden. Het is een mix van competitie en gezelligheid en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om wedstrijden te spelen.

Kennismaken met squashen

Wil je kennismaken met deze leuke sport? Dat kan natuurlijk. Vanaf september gaan we weer beginnen met onder andere de squashcompetitie en leuke aanbiedingen.

Meer weten? Neem dan contact op via e-mail info@destolpsneek.nl of telefoon 0515-424 044.In de maand oktober is er een speciale squash aktie voor beginners. In deze maand krijg je samen met anderen vier maal een squashles van een enthousiaste trainer die je alles leert over het squashen. Ook kan je de hele maand onbeperkt komen squashen en ontvang je een gratis squash racket voor starters. Om te beginnen met squash heb je verder alleen sportkleding en zaalschoenen nodig.

De smaak te pakken? In november gaan we van start met een beginners-plus clinic.
Dit voor de squashers die al ervaring hebben maar toch de tips en trucs van een trainer willen leren.
Ook in deze maand krijg je samen met anderen vier maal een squashles en kun je de hele maand onbeperkt komen squashen.

Jeugdsquash

Squashen kan al vanaf een leeftijd van ca. 7 jaar. Jeugdspelers kunnen het beste even contact op nemen om de mogelijkheid van jeugdsquash training door te nemen.

Squashers
onderlijn