Print Friendly, PDF & Email

Squashen

Squash is een intensieve en uitdagende sport waarbij je je helemaal kan geven. Het is een van de snelste van alle racketsporten, een echte intervalsport.

Tactisch inzicht, techniek en een goede conditie maken allemaal onderdeel uit van het spel. Je kan al je energie kwijt in een potje squash.

Daarnaast is het een sport voor alle leeftijden, iedereen kan zijn eigen tempo bepalen.

Doe mee aan onze sportieve en gezellige squashcompetitie

Binnenloopavond

Vrijdagavond is de binnenloopavond. U speelt tegen willekeurige tegenstanders. De speler met de meeste punten is winnaar van die avond. Aan het einde van het seizoen wordt er ook een klassement opgemaakt. Als u een avond niet kunt, hindert niet. De volgende keer speelt u gewoon weer mee.

squashbal

LPC

Je kunt ook meedoen aan de squashcompetitie. Deze Ladder Poule Competitie (LPC) is voor elk niveau, van beginners tot gevorderden. Het is een mix van competitie en gezelligheid en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om wedstrijden te spelen.

Kennismaken met squashen

Wil je kennismaken met deze leuke sport? Dat kan natuurlijk. Vanaf september gaan we weer beginnen met onder andere de squashcompetitie en leuke aanbiedingen.

Meer weten? Neem dan contact op via e-mail info@destolpsneek.nl of telefoon 0515-424 044.In deze maanden hebben wij diverse squash akties inclusief begeleiding en training:

– Oktober
– November
– Januari
– Februari

Tarieven en Openingstijden Squash

onderlijn