Print Friendly, PDF & Email

Aangepaste mogelijkheden COVID-19

Vanaf november gelden bij ons de actuele maatregelen omtrent corona besloten door de overheid.

Bezoek voor een overzicht van deze maatregelen de websites van de rijksoverheid: coronatoegangsbewijs in de horeca en coronavirus en horeca

Voor vragen, bestellingen en reserveringen zijn wij doordeweeks telefonisch bereikbaar vanaf 10.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur.

Klik hier ? 👉 voor de aangepaste openingstijden van het squashen.

Squashen

Squash is een intensieve en uitdagende sport waarbij je je helemaal kan geven. Het is een van de snelste van alle racketsporten, een echte intervalsport.

Tactisch inzicht, techniek en een goede conditie maken allemaal onderdeel uit van het spel. Je kan al je energie kwijt in een potje squash.

Daarnaast is het een sport voor alle leeftijden, iedereen kan zijn eigen tempo bepalen.

Doe mee aan onze sportieve en gezellige squashcompetitie

Binnenloopavond

Vrijdagavond is de binnenloopavond. U speelt tegen willekeurige tegenstanders. De speler met de meeste punten is winnaar van die avond. Aan het einde van het seizoen wordt er ook een klassement opgemaakt. Als u een avond niet kunt, hindert niet. De volgende keer speelt u gewoon weer mee.

squashbal

LPC

Je kunt ook meedoen aan de squashcompetitie. Deze Ladder Poule Competitie (LPC) is voor elk niveau, van beginners tot gevorderden. Het is een mix van competitie en gezelligheid en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om wedstrijden te spelen.

Kennismaken met squashen

Wil je kennismaken met deze leuke sport? Dat kan natuurlijk. Vanaf september gaan we weer beginnen met onder andere de squashcompetitie en leuke aanbiedingen.

Meer weten? Neem dan contact op via e-mail info@destolpsneek.nl of telefoon 0515-424 044.In deze maanden hebben wij diverse squash akties inclusief begeleiding en training:

– Oktober
– November
– Januari
– Februari

onderlijn

Tijdelijke openingstijden:

Maandag t/m woensdag vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag en vrijdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur