Print Friendly, PDF & Email

Lunchcafé

Het lunchcafé is een hele mooie, eigentijdse locatie voor een lunch, plate, pannenkoek, diner, familiefeest, zakelijke bijeenkomst of zomaar een kopje koffie. De open keuken en het wijde uitzicht rondom geeft het lunchcafé een open en ruimtelijk gevoel.

Een stijlvolle, modern ingerichte hoge ruimte met grote glaspartijen.
Door de goede bereikbaarheid vanaf de A7 en een groot eigen gratis parkeerterrein voor de deur is de Stolp een gemakkelijk afspreekpunt voor iedereen.

Naast een uitgebreide lunch-, diner-, plates- en pannenkoeken kaart hebben wij ook een afhaalmogelijkheid.

lunchcafé
Klik op de foto voor een virtuele impressie van het lunchcafé

Vers belegde broodjes

U kunt er ook terecht voor royaal belegde broodjes. Door de ruime sortering kunt u kiezen voor een eenvoudig belegd broodje, een zeer luxe belegd broodje of een van onze specialiteiten zoals een lunchmenu Hooiberg de luxe.

Naast deze vers afgebakken broodjes hebben wij ook een ruime keus aan diverse dranken en natuurlijk vers geperste jus d’orange. Bij mooi weer kunt u van uw lunch of diner genieten op het mooie zonnig gelegen terras.

bezorgen

Bezorgen

Wij bezorgen dagelijks bij uw bedrijf of op een ander gewenst bezorgadres. Ook de benodigdheden voor de lunch, koffie/thee voor vergaderingen en drankjes en snacks voor de borrel brengen wij bij u tot in de keuken.

U kunt uw bestelling telefonisch op 0515 –
424 044 doorgeven. Komt u het ophalen, dan berekenen we 10% ophaalkorting.

Op bedrijventerrein de Hemmen bezorgen we gratis, buiten de Hemmen rekenen wij in regio Sneek vijf euro bezorgkosten. Voor een tijdige lunchbezorging graag voor elf uur ‘s ochtends bestellen.

onderlijn