Print Friendly, PDF & Email

Wij hebben altijd plaats voor vriendelijke en enthousiaste collega’s!

Geen ervaring of opleiding? Geen probleem, vriendelijkheid staat voorop en de rest kunnen wij je leren. Of heb je juist een heleboel ervaring en ben je op zoek naar meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid?

Op dit moment hebben wij zowel fulltime als parttime verschillende vacatures vrij, deze zijn per direct beschikbaar. Klik hier voor de vacatures

Wij zijn geen seizoen zaak, bij ons kan je het hele jaar aan de slag! Heeft dit toch wel je voorkeur? In overleg is er veel mogelijk. Je kunt eventueel per direct bij ons beginnen met een jaarcontract.

-> fulltime vacatures, maar ook parttime
-> in de weekenden, maar ook doordeweeks
-> dagen en tijden in onderling overleg
-> doorgroei mogelijkheden
-> familie bedrijf met korte lijnen

Bij ons krijg je een jaarcontract en het is dus geen seizoenswerk. Heeft dit toch wel je voorkeur? In overleg is er veel mogelijk. Voor alle functies is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf, indien dit bij je past.

Ons bedrijf is 7 dagen in de week geopend van ‘s ochtends vroeg tot later in de avond. Tijdens deze openingsuren wordt er natuurlijk veel gebruik gemaakt van onze bowlingbanen en squashbanen.

Ondertussen proberen wij het onze gasten zo gezellig mogelijk te maken en te voorzien van een lekkere lunch, diner, bittergarnituur of een buffet. Ook verzorgen wij vergaderingen, familiefeesten, bruiloften en bedrijfsuitjes.

De werktijden zijn dan ook een combinatie van overdag, ‘s middags, ‘s avonds en zowel door de week als in het weekend. Wij horen graag wat jouw voorkeuren zijn!

Wil je direct solliciteren? Stuur dan een bericht naar Sandra via info@destolpsneek.nl met je CV en motivatie.

Meer informatie over de vacatures? Mail of bel ons via 0515 424 044 en vraag naar Sandra.


Vacatures

Kok of Keukenmedewerker

Een gevarieerde en afwisselende keukenfunctie als kok of keukenmedewerker?
Wij hebben plaats voor een zelfstandige en vriendelijke collega voor in de keuken die het leuk lijkt om zowel zelfstandig als in teamverband te werken in onze keuken.

De werktijden zijn flexibel en kunnen in onderling overleg worden bepaald. De voorkeur gaat uit naar beschikbaarheid in de avonduren en natuurlijk in het weekend. Op de woensdag-en donderdagen vanaf 10.30 uur voor de lunch. De functie is voor 3 tot 5 dagen per week. (24-32 uur)

Je kunt eventueel direct bij ons beginnen; wij zijn geen seizoenzaak dus kan je bij ons het hele jaar aan de slag en krijg je een jaarcontract.

De keuken is 7 dagen in de week geopend voor onder andere lunch, diner, bittergarnituren, buffetten, gourmet, tafelgrill en burgers/hotdogs. Wij beschikking over zowel een open keuken als een voorbereidings keuken die beide zijn ingericht met moderne apparatuur waaronder Vario Cooking Centers en steamers.

Voor deze functie is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf, natuurlijk indien dit bij je past. Salaris is volgens horeca CAO.

Lijkt het je leuk of wil je meer informatie? Bel naar 0515 424 044 en vraag naar Sandra. Mailen mag natuurlijk ook naar info@destolpsneek.nl.

Medewerker bediening en scholier

Nog geen ervaring? Geen probleem, vriendelijkheid staat voorop en de rest kunnen wij je leren. Wij hebben nog plaats voor een vrolijke en enthousiaste collega die met een gezellig team graag de gasten tijdens hun verblijf bij ons wil verzorgen. Je bent natuurlijk een aanspreekpunt voor de gasten en samen zorgen wij voor de gezellige sfeer!

De bediening werkzaamheden vinden plaats in ons lunchcafé, bij de bowlingbanen, achter de bar en in het restaurant. Ook kunnen ze plaatsvinden bij familie/bedrijfsfeesten of in het sport- en squashcafé. Samen gaan we kijken waar jij het best op je plek bent.

Je bent minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar en 2 avonden door de week. Ben je ook door de week overdag vrij van school? Ook dan kan je bij ons aan het werk. Met je schoolrooster houden wij natuurlijk rekening.

Vakkracht bediening

Onze bowlingbanen, het lunchcafé, het restaurant en het squash gedeelte zijn 7 dagen per week geopend. De werkzaamheden zijn dan ook gevarieerd en vinden hier plaats. Natuurlijk horen wij graag waar jij denkt dat je het meest op je plek bent.
Ook verzorgen wij familiefeesten, bedrijfsuitjes, bruiloften en vergaderingen waarbij je het aanspreekpunt bent voor de gasten om het ze gezellig te maken. Als vakkracht kan je zelfstandig werken in de bediening en/of achter de bar, maar dit doe je wel samen in een gezellig team.

Je bent minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar en 2 avonden door de week. Voor deze functie is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf, natuurlijk indien dit bij je past. Je kunt eventueel per direct bij ons beginnen vanaf 3 tot 5 dagen in de week. De dagen en tijden zijn in onderling overleg.

onderlijn