Print Friendly, PDF & Email

Geen scholier of student meer, maar wel op zoek naar een bijbaan?

Wij hebben nog plaats voor een vrolijke en vriendelijke collega die met een gezellig team feesten/partijen/diners voor onze gasten wil verzorgen. De taken bestaan voornamelijk uit bediening werkzaamheden, een aanspreekpunt zijn voor de gasten en samen zorgen voor een gezellige sfeer! Dit kan van 2 tot 5 dagen in de week van maandag tot en met zondag.

 

Geen zin in seizoenswerk en juist graag het hele jaar aan de slag?

Wij hebben plaats voor vakkrachten in de bediening en keuken!
De bediening werkzaamheden vinden onder andere plaats in het lunchcafé, het restaurant, bij de bowlingbanen, in de zalen, squash en bar. Wij verzorgen familiefeesten, bedrijfsuitjes, bruiloften en vergaderingen waarbij je een aanspreekpunt bent voor de gasten om het hun zo gezellig mogelijk te maken!

Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de buffetten, gourmet, wok, tafelgrill, bittergarnituren en diner à la carte. In onze keuken werk je met de nieuwste apparatuur en verse producten.

Voor beide functies is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf indien dit bij je past. Dit kan van 3 tot 5 dagen in de week, van maandag tot en met zondag, zowel overdag als ‘s avonds.

 

Keukenhulp

Vind je koken leuk, maar heb je geen opleiding? Geen probleem wij kunnen je het nodige leren.
De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van buffetten, gourmet, wok, tafelgril, bittergarnituren en diner à la carte in een keuken waar je met de nieuwste apparatuur werkt. Dagen en tijden in onderling overleg, zowel parttime als fulltime.

Interesse of meer informatie over bovenstaande vacatures? Mail of bel ons en vraag naar Sandra.