Print Friendly, PDF & Email

Wij hebben altijd plaats voor vriendelijke en enthousiaste collega’s!

Geen ervaring of opleiding? Geen probleem, vriendelijkheid staat voorop en de rest kunnen wij je leren. Of heb je juist een heleboel ervaring en ben je op zoek naar meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid?

Op dit moment hebben wij zowel fulltime als parttime verschillende vacatures vrij, deze zijn per direct beschikbaar. Klik hier voor de vacatures

Wij zijn geen seizoen zaak, bij ons kan je het hele jaar aan de slag! Heeft dit toch wel je voorkeur? In overleg is er veel mogelijk. Je kunt eventueel per direct bij ons beginnen met een jaarcontract.

-> fulltime vacatures, maar ook parttime
-> in de weekenden, maar ook doordeweeks
-> dagen en tijden in onderling overleg
-> doorgroei mogelijkheden
-> familie bedrijf met korte lijnen

Bij ons krijg je een jaarcontract en het is dus geen seizoenswerk. Heeft dit toch wel je voorkeur? In overleg is er veel mogelijk. Voor alle functies is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf, indien dit bij je past.

Ons bedrijf is 7 dagen in de week geopend van ‘s ochtends vroeg tot later in de avond. Tijdens deze openingsuren wordt er natuurlijk veel gebruik gemaakt van onze bowlingbanen en squashbanen.

Ondertussen proberen wij het onze gasten zo gezellig mogelijk te maken en te voorzien van een lekkere lunch, diner, bittergarnituur of een buffet. Ook verzorgen wij vergaderingen, familiefeesten, bruiloften en bedrijfsuitjes.

De werktijden zijn dan ook een combinatie van overdag, ‘s middags, ‘s avonds en zowel door de week als in het weekend. Wij horen graag wat jouw voorkeuren zijn!

Wil je direct solliciteren? Stuur dan een bericht naar Sandra via info@destolpsneek.nl met je CV en motivatie.

Meer informatie over de vacatures? Mail of bel ons via 0515 424 044 en vraag naar Sandra.


Vacatures

Vroege vogel vacature  

Ben jij een verantwoordelijke en zelfstandige vroege vogel? Dan hebben wij een plek voor jou!

De functie bestaat onder meer om half acht ’s ochtends de zaak te openen, de gasten van koffie te voorzien, de telefoon opnemen en een aanspreekpunt zijn voor de bezoekers.

Heb je een administratieve achtergrond dan behoren ook reserveringen en receptie werkzaamheden tot je takenpakket.

Meer op de horeca gericht? Dan ben je na het openen verantwoordelijk voor de lunch, bedieningswerkzaamheden en aanspreekpunt van onze gasten. Je kan eventueel direct bij ons beginnen vanaf 3 tot 5 dagen in de week.

Denken jullie als ondernemend horecastel, dit is een leuke functie voor ons beide bel dan naar Sandra 0515 424 044.

Keukenhulp – keuken assistent

Vind je koken erg leuk, maar heb je geen opleiding? Dan kan je alsnog bij ons aan de slag en willen wij je het nodige leren.

Onze keuken is 7 dagen in de week geopend voor onder andere lunch, diner, bittergarnituren, buffetten, gourmet, tafelgrill en wokken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het assisteren bij de voorbereidingen en uitgifte hiervan en eventueel te zijner tijd uit het zelfstandig doorgeven van gerechten/buffetten.

Wij beschikking over zowel een open keuken als een voorbereidings keuken die beide zijn ingericht met moderne apparatuur waaronder een Vario Cooking Center.

Je kunt eventueel per direct bij ons beginnen en de dagen en tijden zijn in onderling overleg. De functie is zowel fulltime als parttime beschikbaar.

Medewerker bediening en scholier

Nog geen ervaring? Geen probleem, vriendelijkheid staat voorop en de rest kunnen wij je leren.

Wij hebben nog plaats voor een vrolijke en enthousiaste collega die met een gezellig team graag de gasten tijdens hun verblijf bij ons wil verzorgen. Je bent natuurlijk een aanspreekpunt voor de gasten en samen zorgen wij voor de gezellige sfeer!

De bediening werkzaamheden vinden plaats in ons lunchcafé, bij de bowlingbanen, achter de bar en in het restaurant. Ook kunnen ze plaatsvinden bij familie/bedrijfsfeesten of bij het sport- en squashcafé. Samen gaan we kijken waar jij het best op je plek bent.

Je kunt eventueel per direct bij ons beginnen en de dagen en tijden zijn in onderling overleg. De functie is zowel fulltime als parttime beschikbaar.

Vakkracht bediening

Onze bowlingbanen, het lunchcafé, het restaurant en het squash gedeelte zijn alle dagen van de week geopend. De werkzaamheden zijn dan ook gevarieerd en vinden bij deze afdelingen plaats. Natuurlijk horen wij graag waar jij denkt dat je het meest op je plek bent.

Op dit moment is er ook nog plek voor de vroege vogels onder ons die om 7.30 uur zelfstandig het lunchcafé kunnen opstarten en de eerste gasten van koffie kunnen voorzien.

Ook verzorgen wij familiefeesten, bedrijfsuitjes, bruiloften en vergaderingen waarbij je het aanspreekpunt bent voor de gasten om het ze zo gezellig mogelijk te maken. Als vakkracht kan je zelfstandig werken in de bediening en/of achter de bar, maar dit doe je wel in een gezellig team.

Voor deze functie is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf, natuurlijk indien dit bij je past. Je kunt eventueel per direct bij ons beginnen vanaf 3 tot 5 dagen in de week. De dagen en tijden zijn in onderling overleg.

Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok ben je onder andere verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitgifte van de lunchgerechten, buffetten, gourmet, wok, tafelgrill, bittergarnituren en diner à la carte.

In onze keukens werk je met de nieuwste apparatuur (VCC), verse producten en vrolijke collega’s. Wij hebben zowel een open keuken als een voorbereidings keuken.

Voor deze functie is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf, natuurlijk indien dit bij je past. Je kunt eventueel per direct bij ons beginnen vanaf 3 tot 5 dagen in de week. De dagen en tijden zijn in onderling overleg.

onderlijn