Print Friendly, PDF & Email

Wij zijn altijd op zoek naar vriendelijke en enthousiaste collega’s!

Op dit moment hebben wij zowel parttime als fulltime plaats voor:

  • Zelfstandig werkende kok
  • Hulpkok
  • Vakkracht medewerker bediening
  • Medewerker bediening

 

Wil je direct solliciteren? Stuur dan een bericht naar Sandra via info@destolpsneek.nl met je CV en motivatie.

Meer informatie over de vacatures? Mail of bel ons via 0515 424 044 en vraag naar Sandra.

 

Vakkracht medewerker bediening / zelfstandig werkend kok

De bediening werkzaamheden vinden onder andere plaats in het lunchcafé, in het restaurant, bij onze bowlingbanen, in de zalen, in de bar en in het squashgedeelte.

Wij verzorgen vaak familiefeesten, bedrijfsuitjes, bruiloften en vergaderingen waarbij je het aanspreekpunt bent voor de gasten om het ze zo gezellig mogelijk te maken!

Als zelfstandig werkend kok ben je onder andere verantwoordelijk voor de voorbereiding van buffetten, gourmet, wok, tafelgrill, bittergarnituren en diner à la carte. In onze keuken werk je met de nieuwste apparatuur, verse producten en vrolijke collega’s.

Voor beide functies is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf indien dit bij je past. Dit kan van 3 tot 5 dagen in de week, van maandag tot en met zondag en een combinatie van overdag en ‘s avonds.

 

Keukenhulp

Vind je koken leuk, maar heb je geen opleiding? Geen probleem wij kunnen je het nodige leren!

De werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij de voorbereiding van buffetten, gourmet, wok, tafelgrill, bittergarnituren en diner à la carte in een keuken waar je met de nieuwste apparatuur werkt. Dagen en tijden in onderling overleg, zowel parttime als fulltime.

 

Medewerker bediening en scholier

Wij hebben nog plaats voor een vrolijke en vriendelijke collega die met een gezellig team onder andere de gasten bij de bowlingbanen wil verzorgen en vermaken.

Overige bediening werkzaamheden vinden plaats bij familie/bedrijfsfeesten, in het restaurant en in de bar.

Je bent natuurlijk een aanspreekpunt voor de gasten en samen zorgen wij voor een gezellige sfeer! Dit kan van 2 tot 5 dagen in de week van maandag tot en met zondag.

Geen ervaring? Geen probleem, vriendelijkheid staat voorop en de rest kunnen wij je leren.